Sunčica Božić

Sunčica Božić

 22 dana

Sunčica Božić, storyteller, copywriter, digitalni nomad, freelancer, junglist, vegetarian chef, half Buddha half Jedi. Za sebe voli da kaže kako je rođena pod sretnom zvezdom jer je nepopravljivi optimista, ali nikada neće zanemariti moć muzike i dobrog plesa kako bi život učinila još boljim. Pa joj je tako priprema vegetarijanskih jela u kuhinji uz jungle muziku ujedno i glavno mesto za plesni podijum svakoga dana. Smatra da ništa ne povezuje ljude bolje od dobre priče i zato će vas vrlo rado i sa pažnjom slušati i upijati sve što imate da joj ispričate, ali će vam i biti inspirativan sagovornik. Voli da putuje, i kada je to nemoguće, jer, nepresušni izvor njene mašte ništa ne može da spreči da otputuje gde hoće i kada hoće.

Član od Novembar 28, 2020

Sledeći (0)

Pratioci (0)

Macini integralni štapići sa belim vinom

Jeste primetili kako su svi počeli da previše banalizuju zdravu ishranu zaboravljajući ono što smo oduvek i znali – da je najzdravija...

DETALJNIJE

Sve PEČURKE su jestive, ali neke samo jednom

Da li biste vi onda usudili jesti ubrane pečurke u prirodi, ako ste proverili vrstu sa slike da nije otrovna? 

DETALJNIJE

Recept za sutlijaš kojem je teško odoleti...

Recept za sutlijaš kojem je teško odoleti

DETALJNIJE

BICIKLOM DO ATINE - Nemojte da se plašite...

Avantura - biciklom do Atine sa Đorđem Gajićem iz Kruševca

DETALJNIJE

Njeno visočanstvo – BUNDEVA

Omiljena nezaobilazna sezonska namirnica koju svi volimo - bundeva.

DETALJNIJE

Naš sajt koristi kolačiće, programe za analitiku i donacije. Korišćenjem sajta prihavate naše uslove i pravila. Hvala na poverenju!