Danijela Jonović

Danijela Jonović

 1 godinu

Moje ime je Danijela. Po obrazovanju sam diplomirani ekonomista. Moj životni poziv je kreiranje ekskluzivnog nakita za posebne prilike. Osnivačica sam brenda "Katriel". Ja sam danas najhrabrija osoba koju poznajem, sanjar po prirodi i jedna kreativna duša koja ide srcem kroz život. Trenutak kada sam ugledala oči jedne predivne devojčice promenio me je iz korena. Od momenta kada sam njoj napravila krunu od šljaštavog papira više ništa nije bilo isto. Dakle, prvobitna ideja brenda bila je dizajniranje kruna za devojčice ali sticajem raznoraznih životnih okolnosti i moji vidici su se širili a putevi otvarali. Ja sam, nekako, znala da prepoznam šanse ali sam sve vreme pažljivo osluškivala svoj unutrašnji glas. On nikad ne laže. Izraz lica i emocija koju dobijete kada devojka stavi krunu ili bilo koji komad nakita za mene su neprocenjivi. Uživam u tome da im pomažem da naglase svu lepotu koju nose u sebi, da naglase svoju autentičnost i budu jedinstvene. Vi ste, drage dame, moja večita inspiracija i ja sam vam na tome neizmerno zahvalna. Većina mojih proizvoda su unikati jer ste i vi, svaka na svoj način, unikat. Ja vas tako vidim!

Član od Januar 26, 2021

Sledeći (2)

Pratioci (0)

KATRIEL blog: Savremena princeza

Volela sam bajke kao devojčica. Volim ih i danas ali ne maštam o princu i kraljevstvu. Maštam o slobodi...

DETALJNIJE

KATRIEL blog: Tajna Njene Krune

Frida Kalo je rekla da ne slika svoje snove ili noćne more, već da slika svoju realnost. Kolekcije Katriel su kreacije koje takođe...

DETALJNIJE

KATRIEL blog: Ljubav nije otkazana

Često nam je potrebna podrška zar ne?

DETALJNIJE

KATRIEL blog: Osobenost

Drage dame dobrodošle u moj prvi blog.

DETALJNIJE

Naš sajt koristi kolačiće, programe za analitiku i donacije. Korišćenjem sajta prihavate naše uslove i pravila. Hvala na poverenju!