ModnaPolicija X DavidĆurčić: Nikada oštriji prema ovim damama...

Danas u modnoj policiji neće biti pošteđenih! David Ćurčić nikada nije bio oštriji prema pojedinim damama, tačnije, njihovim modnim izborima...

ModnaPolicija X DavidĆurčić: Nikada oštriji prema ovim damama...

Ko je pošteđen, a ko iskritikovan, saznajte u nastavku..

Krećemo!

1. Jana

David: Nisam siguran da li neko radi sa Janom kada je stajling u pitanju, ali Jana ima odlična modna izdanja! Ovde mi se dopada to što je ponela jedan od velikih trendova, a to je tie-dye, košulja u tom fazonu uvučena u savršene cigaret pantalone. Moram da pomenem i Janinu ćerku, koja poput mame ima savršena modna izdanja. Bravo, za obe!

2. Andreana Čekić

David: Andreana i Boris (Demode) su super tim. Sviđa mi se kako "pakuju" Andreanu . Ova toaleta ima neki jesenji/zimski vajb i dopada mi se kako izgleda na Andreani, kao i Andreana u njoj.

3. Ljupka Stević

David: Ne znam kada će se Ljupka obući kako treba... Ovu zavesu od haljine je lansirao brend koji, čini mi se, estetikom podseća na nekoliko brendova... Pennu, by Sofi Milo, Jalize... U modi je važno biti originalan, inače će jedino Ljupka da vas nosi, jer je ljupka. Sveukupni utisak - loše. Ljupka nije zaslužila to, jer izgleda odlično.

4. Verica Rakočević

David: Verica je to opisala ovako "Da li žena u sedamdeset treba da nosi ovo?". Dedinitivno. Verica nije dizajner, Verica je brend, možda i najveće ime mode Balkana. Tako je... Što se kombinacije tiče, dopada mi se što je malo izmakla od svog prepoznatljivog stila. Fantastičan sako, dobra čizma. Šta reći !?

5. Milica Todorović

David: Jedno od boljih izdanja Milice Todorović. Možda i najbolje. Bez puno detalja, bez preteranih dodataka. Jedna zanimljiva boja, jednostavna haljina i to je to. Sve ostalo rade izgled i energija. Aksesoari, frizura, sve je odlično.

6. Tina Ivanović

David: Bugarsko-kineska verzija Tine Ivanović . Stilista je imao zamisao, ali pojedini detalji su pojeftinili istu. Kao na primer, obuća, rukavice, boja noktiju... Staromodno. Tina je ostala na početku dvehiljaditih. Tina je lepa žena i potrebno joj je osveženje.

7. Dijana Diline

David: Naravno, za kraj , najveći proizvođač kreacija , stotine godina pod Turcima i još uvek se oseća prisustvo, bar u estetici brenda Diline .
Ova haljina mi baš i nije jasna. Detalji kao da su od kanapa, kragna i naramenice me najviše zbunjuju...