Modna Policija x David Ćurčić: Tea, presvuci se....

Modni kritičar, poznat po svom britkom jeziku i okom za svaki detalj David Ćurčić, vratio se sa odmora, pa je vreme za nove tekstove rubrike #ModnaPolicija!

Modna Policija x David Ćurčić: Tea, presvuci se....

Za današnji tekst uvrstio je pojedine lepe dame i najavljuje nam zanimljive tekstove u budućnosti...

Krećemo!

1. Iva Grgurić

David: Nema tu velike matematike, Iva zna da se obuče i šta god da nosi, to deluje moćno na njoj. Promenio bih obuću, koja mi pomalo odskače od kombinezona i torbe, ali leto je, oprošteno je mojoj drugarici sve...

2. Marina Visković

David: Draga Marina nikada bolje nije izgledala! Rasna lepotica, prezgodna i uvek stilski jasna i definisana. "Jalize" komplet, savršen odabir za nju! Seksi, ali ne preterano provokativno, već dozirano, sa ukusom.

3. Marina Kozić

David: Jedna zanimljivost, Marina mi je jedan kratak period bila profesor engleskog u prvom, ili drugom razredu osnovne... Komplet top i midi suknja - nisam veliki fan, međutim, Marina ga je iznela bez greške. Pomalo boho dezen kompleta i čitava kombinacija je u tom ruhu, dopada mi se jako!

4. Daniela Boracheva

David: Žena koja me je podržala među prvima i danas smo velika podrška međusobno. Dani je mačka ipo! Uživo je lepa kao san! Što se kombinacije tiče, elegantno, ležerno i damski, to je njen stil!

5. Tea Tairović

David: Tea je poznata po ove dve krpice, jedna koja prekriva poprsje, druga koja prekriva intimni deo tela i ona samo menja boje tih krpica. Ništa inovativno, ništa zanimljivo. Tea, presvuci se!