Modna Policija X David Ćurčić: Sanja je promašila izdanje!

Ove nedelje za sve čitaoce pripremili smo ono što najviše volite, a to je #ModnaPolicija .

Modna Policija X David Ćurčić: Sanja je promašila izdanje!

Prethodne nedelje Modna Policija i David za samo par sati brojali su više hiljada čitanja, nadamo se da ćemo vas i ovog puta osvojiti!

Krećemo!

1. Rialda

David: Gotivim Rialdu još od početka njene muzičke karijere, uvek je imala dobre pesme, ali i dobra modna izdanja. Monohromatsko izdanje savršeno za leto, naročito kada je bela boja u pitanju. Odelo savršeno, kao i sve ostalo. Jednostavnost i sofisticiranost.

2. Suzana Jovanović

David: Suzana žena anđeoske lepote, bela boja ide uz nju i dopada mi se što je na novom albumu ponela puno belih kombinacija. Ona je žena poput vina!

3. Sanja Stanković

David: Ne dopada mi se Sanjino izdanje. Ovaj folija hrom materijal je težak za izneti, dodatak "lažne kože" sa strane je stravičan, u kombinaciji sa folijom nikako! Cipele i torba takođe omašeni...

4. Ruža Rupić

David: Kod Ruže mi se posebno dopada činjenica da nije devojka koja želi da bude dopadljiva, može, ali nikada nije pala pod uticaj trenda estetskih korekcija i menjanja ličnog opisa. Što se kombinacije tiče, ova "Balmain" estetika mi je super, haljina savršeno prati liniju njenog tela. Odlično. 

5. Electra Elite

David: Elektru prepoznajem po "Versace" imidžu koji voli, uz nju ide ta estetika. Moćno i glamurozno. Prelepa žena koja hrabro korača estradom. 

6. Jadranka Barjaktarović

David: Jadranku ljudi doživljavaju kao ženu koja je doživela linč i našla se u centru skandala dve države, vole je i mrze. Ja je ipak doživljavam kao vrlo lepu i atraktivnu ženu. Odelo je savršen izbor za manifestaciju na kojoj je nastupila, crno odelo će uvek i zauvek biti IN, naročito kada ga nosi neko poput Jadranke. 

#ModnaPolicija