Modna Policija | Transrodna diva Electra Elite u ulozi modne policajke!

David i Electra komnetarišu poznate ličnosti!

Modna Policija | Transrodna diva Electra Elite u ulozi modne policajke!

U poslednje vreme se definitivno na našoj javnoj sceni izdvojila jedna ekstravagantna ličnost, a to je transrodna pevačica Electra Elite!

Svoju muzičku karijeru otpočela je sa duetskom pesmom "Lepa Sam" koju izvodi sa popularnom pevačicom Angellinom, dok je pre par dana objavila svoj provokativni singl "Bebe-Bebe" !


Da li je ovoj dami važniji stil ili autentičnost, ali i koliko ima modno pismenih na našoj estradi, odgovara:

- Nasa domaća scena je jedna velika svaštara . Većinski su kopije, ali recimo 20% ima originale. Što je veliki poraz kako za kreatore tako i za modnu industriju. Mi i te kako možemo Modne trendove da širimo jer spadamo u naciju koja je narcisoidna. Ipak imamo više modno osveštenih. Dok stil ili autentičnost je granica između pametnog i ludog. Ja sam za autentičnost, ali sa Stilom.

1. Marina Visković


David: Marina je definitivno jedna od najbolje obučenih javnih ličnosti. Uvek originalna, jedinstvena, u svom prepoznatljivom fazonu. Komadi iz kolekcije njenog brenda "Disco Label" koje nosi ovde su takođe fantastični, kao i trendi čizme. Marinini autfiti su uvek odlični i bez greške!

Electra: Ovo je bre ribetina. Inače ovo je bilo za spot Ilde Šaulić sa tematikom "Sex and the City" . Tako da ne mogu da kažem da nije dobro , već ovo je pun pogodak . DISKO MARINA!

2. Sharan Allegro


David: Možda i jedan od najoriginalnijih muškaraca na javnoj sceni, prepoznatljivog imidža. Volim njegov fazon i mislim da se mnogima takođe dopada. Fensi, a muževno. Voli brendirane komade, ali daleko od toga da to izgleda napadno i neukusno. Frizura je takođe zanimljiva i prati njegovu ličnost i stil.

Electra: Poenta i smisao života je da  uživate u sebi i u stvarima koje vas čine srećnima. Ovde se vidi da jedna bajkerka sa krem balenciagama može jako lepo da se uklopi. Sharranu ide ovaj fazon, samo još da ošiša repić i biće frajer i po!

3. Angellina


David: Odlično! Angellina ponekad ume da omaši i nekad mi se neko njeno izdanje ne dopada, ali ovde je sve fantastično. Urbano, mladalački, seksi. Odličan dodatak u vidu bodychain-a preko topa i donjeg dela. Takođe i dobar izbor šminke i frizure. Čista desetka!

Electra: Angellina je nešto sasvim novo i sama sam pozitivno iznenađena. Ovo je baš styling za fotoshooting jer Angelina je više po ležernim kombinacijama prepoznatljiva. Like za Angellinu jer ipak smo imale duet !

4. Milan Milošević


David: Uh... Milan inače ima taj neki staromodni fazon, koji je možda bio trendi pre 10. Ili 15. godina, sada ne, tako da mi je njegov stil skoro uvek diskutabilan. Ovo mi je too much i možda previše belo, bela boja na muškarcu ume da izgleda prosto i nju čak ne nose i neki mnogo iskusniji i bolji kada je moda u pitanju...

Electra: Milan je dokazao da ovako beli basic autfit može da izgleda kao milion dolara. Em sveže, em mladalački. Respect!

5. Ivana Stamenković Sindi


David: Ovde se radi o kombinaciji za vežbanje, pretpostavljam... Volim šarenilo i ovde mi je sve okej osim čarapa, ljubičasta mi odudara od kombinacije. Ono što moram da kažem je da Sindi nikada nije izgledala bolje, uvek je bila prelepa i prezgodna. Lepe boje je odabrala, ali ovo je daleko od Sindinog modnog umeća u punom sjaju, ona je uvek obučena odlično.

Electra: Ovo nije za komentarisanje. Nekada najlepša i najzgodnija modelsica se izgubila u vremenu i prostoru. Svaka reč je suvišna jer ovo je atak na stil i na modu. 0 poena od Electre Elite!

Pročitajte i:

Modna Policija | David Ćurčić i Andreja Đoković