Modna Policija | Specijalno Izdanje

David Ćurčić ovoga puta SAM komentariše kombinacije poznatih dama iz sveta muzike, mode i medija!

Modna Policija | Specijalno Izdanje

Ove subote darujemo vam specijal izdanje !
U njemu će, po prvi put, urednik Modne policije sam prokomentarisati autfite poznatih dama, a on je – David Ćurčić.

Krećemo!

1. Snežana Dakić


David: Sebe ne smatram kompetentnim za komentarisanje Snežane Dakić, ali pokušaću da je prokomentarišem na način kakav ona zaslužuje. Sa Snežanom sam sarađivao pre par meseci i mogu da kažem da me je oduševila prevashodno svojom profesionalnošću, potom srdačnošću sa kojom mi je pristupila i zaista smo odradili fantastičan tekst. Što se kombinacije sa slike tiče, ovo je njeno svedenije izdanje, ležerna haljina u kombinaciji sa "kaubojkama" je odlična. Braon tonovi joj super stoje i dopada mi se što je kombinaciju unapredila pojasom i nakitom na ruci.

2. Nikolina Kovač


David: Nikolina se u poslednje vreme puno posvetila modi i to je super. Za ženu koja izgleda andjeoski poput nje, bitno je da bude uključena i u modu. Kada je reč o kombinaciji, odlučila se za prelepu haljinu, koja ističe sve što treba, odlično prati liniju njenog tela i ova boja zajedno sa tufnama joj super stoji. Ležerna fizura, lagana šminka, sve odlično prati kako kombinaciju, tako i Nikolininu zamisao kako bi sve to trebalo da izgleda.

3. Slađa Allegro


David: Slađa je žena koja poseduje i glas(činu) i stas. Ovo je čini mi se odelo Olje Crnogorac... Fantastično izgleda na Slađi, super ide uz njenu ličnost i ima neku pristojnu dozu seksipila. Možda bih dodao neku ogrlicu, jer mi je nekako "golo" . Pomenuo bih i da Slađa nikada nije bolje izgledala!

4. Slađana Mandić 


David: Kada ne bi bila pevačica, odlično bi se snašla i u ulozi modnog blogera/influensera. Slađana ima odlične komade i uvek je u korak sa svakim trendom, ali ne bih rekao da je to slepo praćenje trenda, već se kod nje zaista vidi ta ljubav koju gaji prema modi. Svaki komad je pun pogodak, naročito pantalone i obuća! Fantastično!

5. Daniela Boracheva


David: Šta da kažem za Danielu? Žena izgleda brutalno. U njenom slučaju godine i jesu samo broj, jer izgleda savršeno. Imam sreću da poznajem Danielu, pa tako mogu da potvrdim da izgleda odlično kako u kežual, tako i elegantnim izdanjima. Odabrala je haljinu koja savršeno prati konture njenog tela, sandale su odabrane u skladu sa haljinom. Ne bih ništa dodavao, niti oduzeo. Čista desetka za "desetku"!

Pročitajte i:

Modna Policija | Barbi Afrika: Furam svoj stil čak i kada me okolina ne podržava