MODNA POLICIJA SPECIJAL | Snežana Borjan i David Ćurčić ocenjuju izabranice proslavljenih fudbalera!

Kako se bližimo kraju 2020. godine odlučili smo da je ispratimo uz Snežanu Borjan, suprugu proslavljenog fudbalera Milana Borjana.

MODNA POLICIJA SPECIJAL | Snežana Borjan i David Ćurčić ocenjuju izabranice proslavljenih fudbalera!

Snežana je dugi niz godina u medijima i pre braka je imala svoje mesto pod zvezdama. Ona važi za damu čvrstog i glasnog stava, besprekornog modnog ukusa i zato je ona savršen izbor za našu modnu policiju!


Mi vam želimo srećne praznike i divnu godinu koja ubrzo dolazi!

Krećemo!

1. Sonja Lazetić


David: Sonja mi je velika podrška i od starta smo se zgotivili i počeli da komuniciramo. Kada je reč o njenom stilu, Sonja je jedna od modno najpismenijih osoba koje poznajem, kod nje nema puno oscilacija, eksperimenata i uvek je sve savršeno. Sonja ima dosta skupe komade, ali budući da je jedna pristojna i inteligentna žena, ona svoje komade ne ističe na puritanski način, već damski - dovoljno je da ih ponese, a mi koji znamo, znamo kakve komade nosi...

Snežana: Vreme i godine prolaze, a Sonja se ne menja. Sonja voli sportsku eleganciju i to joj odlično stoji. Vidi se da provodi dosta vremena u Italiji. Ovakvu kombinaciju svaka žena i devojka može da ponese u toku dana i da izgleda sjajno. Sonja ima mlade ćerke pa verujem da će uvek pratiti trendove i biti IN.

2. Jelena Karleuša


Snežana: Jelenu ljudi mogu da vole ili ne vole, ali ono što svi moraju da znaju jeste da Jelena donosi modu u Srbiju. Svaka njena odevna kombinacija, bilo dnevna ili scenska je pažljivo odabrana i izneta na najbolji mogući način. Samim tim što Jelenu na instagramu prati dosta zvezda iz svetskog show-biznisa nam potvrdjuje tu činjenicu! Jelena vedri i oblači modnom scenom na Balkanu!!!

David: Karleuši bih preporučio da se za promenu malo i obuče. (Smeh)
Šalu na stranu, razumem provokativnost, atraktivnost, ali nekada i to postane dosadno kada se forsira, nadam se da će joj ovaj fazon ubrzo dosaditi! Jelena je žena koja pored besprekornog izgleda , poseduje najveću moć transformacije na ovim prostorima!

3. Jovana Gajić  


Snežana: Pre svega, moram da kažem da je Jovana jedna prelepa žena, ono što me fascinira kod nje je to što sa istom dozom seksipila ume da iznese ultra kratku haljinu kao i široku trenerku. Žena prosto ima, ume i kao što i sama kaže sve što joj je nedostajalo je kupila. Ova kombinacija na njoj je sjajna, ističe sve atribute, a ovaj turban je učinio njenu odevnu kombinaciju još moćnijom. Bravo Jovana!

David: Možda i najbolja kombinacija za danas. Hrabro i dobro upakovano. Ovaj model haljine izgleda odlično na Jovani, uz dodatak turbana i ovih svetlucavih sandala čitava kombinacija izgleda besprekorno.

4. Aleksandra Matić  


Snežana: Aleksandra Matić je žena iz koje zrače damski maniri, toplina i jedna vrsta prefinjenosti. Bilo šta da obuče na Aleksandri izgleda skupo, prosto zna to da iznese uz visok stepen prefinjenosti. Na sve to ona je manekenski tip i prelepa, tako da mi je svaka njena kombinacija sjajna i koliko je pratim uvek je u korak sa najnovijim trendovima.

David: Aleksandra je žena koja modu prati sa višeg nivoa i to se vidi na prvu. Ona nosi komade i prati trendove koji još uvek nisu zaživeli kod nas što je izdvaja od drugih. Kombinacija koju je ponela drugačija je od drugih koje danas komentarišemo i definitivno može izazvati podeljenje reakcije, što je i okej. Meni se ovo dopada, naročito mi se sviđa jer ovakve kombinacije ne možemo videti često, te je Aleksandra i odličan trendester!