MODNA POLICIJA SPECIJAL | Da li su one toliko loše obučene?

Lista najbolje obučenih je duga, ali isto tako duga je i lista onih koji su uvek na meti negativnih kritika. Na listi loše obučenih neretko se nalaze Dragana Mirković, Lepa Brena, Rada Manojlović, Viki Miljković, Indy, Lidija Vukićević, Tanja Savić i mnoge druge...

MODNA POLICIJA SPECIJAL | Da li su one toliko loše obučene?

Zato ćemo danas razbiti sve barijere između dobrog i lošeg i iz druge perspektive sagledati izdanja nekih od gore navedenih dama.

Za današnji deo komentarisanja biće zadužen svima dobro poznati modni novinar i urednik David Ćurčić!

- Biću iskren kao i uvek... Međutim iskrenost ne znači i grubost, trudim se da kroz svoj kritičarski deo posla uvek ostanem pristojan, pa čak i kada je neko baš loše obučen... Nadam se da neću zaratiti sa nekom od dama sutra (smeh) ! ističe David...

Krećemo!

1. Dragana Mirković


David: Dragana nikada nije bila žrtva modno pismenih ljudi, ona je uvek bila žrtva orkestriranih napada i to nikada nisu bile konstruktivne kritike, već uvrede... Ono što bih posebno istakao jeste to da se Dragana od 1984. do danas nikada nije menjala, uvek je bila ISTA! Nikada nije padala pod uticaj, nikada se nije menjala zarad pohvala, podilaženja drugih... Draganu ljudi vole zbog nje same, ona je legenda. Prva kombinacija u ovim kraljevsko plavim tonovima mi je pomalo jaka za nju, dok sa druge strane, druga kombinacija u "nude" nijansama i treća kombinacija u crnim tonovima izgledaju sasvim korektno i u skladu sa njom samom. Preporučio bih joj da ostane pri zemljanim, jednostavim tonovima, dok će par detalja u vidu aksesoara uvek moći da podignu čitavu kombinaciju u Draganinu korist.

2. Rada Manojlović


David: Lepe i zgodne žene će uvek biti IN, bez obzira na to šta imaju na sebi. Posebno kada je Rada u pitanju, rekao bih joj da treba da se vodi rečenicom "manje je više" , jednostavnost i konkretnost detalja nikada nisu previše i sa takvim kombinacijama nema greške. Prva kombinacija je odlična, doduše, crvena haljina i crveni tepih mi nikada nisu bili zanimljvi, ali joj ovakav model haljina odlično stoji, dodatak u vidu efektne torbice i nekog nakita dodatno bi oplemenili kombinaciju. Druga kombinacija je odrađena u skladu sa tematikom spota "Svadba" i odlična je zamisao, sa dozom etno vajba, dopustivo. Poručio bih Radi da ne eksperimentiše na kosom, blagi talasi su nešto što joj najbolje stoji, dok sitne loknice treba da zaboravi!


3. Viki Miljković


David: Od kada je počela da radi sa mojom drugaricom Hanom Olajić, Viki se dosta unapredila. Nema više demode šortseva, naramenica, jakih i šljokičastih dezena koji su umeli da je pojedu... Kada je reč o naramenicama, mislim da je Viki vezana za komade sa dodacima na ramenima, koje nikako ne bi trebala da nosi, zato što ona već ima dovoljno istaknuta ramena, pa je naramenice dodatno uvećaju u gornjem delu. Odela joj stoje fantastično i mislim da treba da nosi klasične i elegantne komade, sa kojima nema greške i bespotrebnih eksperimenata.

4. Indy


David: Indi je definitivno u nekoj zemlji čuda... Sklona je čestim promenama stila, od raznoraznih životinjskih dezena, do totalno tamnih autfita i to mi odaje utisak da je totalno nesnađena u modnom izrazu. Sada je vitka i mislim da bi uz pravi izbor saradnika koji će raditi na njenom imidžu ona postići ozbiljno dobar nivo u vizuelnom smislu. Indy je lepa, oduvek je bila rasna, egzotična i smatram da te svoje vrline može da iskoristi i da tu ima dosta materijala za napredak. Prva kombinacija je nešto najgore što joj se ikada desilo, polu providan kombinezon koji je njeno telo istakao na potpuno pogrešan način, uz dodatak žutih sandala koji je dodatno ispratio sve ono što ne valja. Treća kombinacija je potpuno okej, ali mislim da ju je crna boja zatvorila i ugušila pravu Indy.

5. Tea Tairović


David: Tea i ja smo imali neke nesporazume i od početka našeg kontakta mi smo bili u lošim odnosima, kom su kumovali neki drugi, sada već nepoznati ljudi. Tea je jedna od najzgodnijih mladih dama na našoj javnoj sceni. Neukus je takvim devojkama strogo zabranjen, bar kod mene jeste. Prva kombinacija je totalno pogrešna, cvetni dezen jako diskutabilan, dizajn topa i suknje nedovoljno kreativan. Kao zamisao OK, ali krajnji izgled loš.  Crna kombijacija bi bila potpuno drugačija da je donji deo u boji, odnosno da nije providan, bilo bi mnogo bolje, jer je gornji deo sam po sebi atraktivan i provokativan. Poslednja kombinacija je fantastična. Tea je lepa, zgodna i uspešna devojka, ovakve kombinacije joj stoje i žao mi je što često nije u ovako jednostavnim, a elegantnim kombinacijama. Crvena boja joj stoji odlično. Kosa negovana, frizura uvek besprekorna! 

Pročitajte i:

Modna Policija | David i Hana Olajić komentarišu poznate dame!