Modna Policija | Sandra Afrika je vernica pre svega!

Prva asocijacija na estradu mi je "cirkus" . Šarenilo, kič, atrakcije i razne nakarade...

Modna Policija | Sandra Afrika je vernica pre svega!

Pa tako današnju rubriku nazivamo "cirque du freak" , iliti "cirkus nakaza" ... Nađe se u tom moru neko ko vredi, na primer, Katarina Grujić, Ilda Šaulić, Slađa Allegro, Milics Pavlović... Mnogi drugi samo pokušavaju, ali nažalost sve to ide u koš "cirque du freak" . 

Krećemo!


1. Viki Miljković


David: Uh... Viki... Emotivno sam vezan za njenu stilistkinju Hanu, ali moram biti iskren... Mislim da kada bi se pokojni Karl Lagerfeld probudio i došao da obuče Viki,  to bi opet bilo ili smešno ili tužno... Ovo je sigurno neka jalize, belma , vitez ili neki tako kvazi krojač iz Novog Pazara napravio i utrapio Viki, jer šta niko neće - Viki hoće!!! Ili Viki još uvek živi u vremenu kada su žene od posteljina i zavesa kreirale kostime... Bravo za ekonomičnost!

2. Sandra Afrika


David: Sandra Afrika je bar pored ovog kućnog ikonostasa obučena... Iako baš ne razumem zašto se "nakitila" na kamin ikonostas, no dobro.. Obučena je za divno čudo, međutim, bolje je kad je polugola, tad bar nema puno grešaka jer nema puno komada... Inače lepa, negovana i harizmatična devojka, vernica pre svega!

3.Teodora Džehverović


David: Ova devojka se valja po kaldrmi, skače iz padobrana, jurca po kokošinjcu i štali, nisam siguran šta će još da uradi zarad pažnje i dopadljivosti... Pritom je skoro uvek loše obučena, neukusno. Ovo je čini mi se kampanja za "FashionCompany" , da li oni to otvaraju radnju u Mionici ili Zaovinama? Ako je odgovor DA, onda im je oprošteno i odradili su savršen posao. Ako je odgovor NE, onda su u nadi za dobrim marketingom zaboravili primaran poziv - modu.

4.Katarina Grujić


David: Pa ovako izgleda jedna zvezda! ZVEZDETINA! Njoj ne trebaju ni kokoške, ni kaldrma, a ni ikonostas... Njoj je samo potrebno par odevnih komada, dobar tim i nastaje kreativni haos! Bravo Kaća! Ti si "Vog" za ove džiberke! Naravno, "MJ Fashion" jakna kao brutalan začin i dodatak na sve ovo... Ma vrh je Kaća!

5.Katarina Didanović


David: Za razliku od imenjakinje, ona i nema baš nešto zanimljiva izdanja, ali zato se ona valja bar po tepihu, jer čuva zdravlje! Katarina koji je ovo životinjski print tačno...? Leopard, zebra, zmija?! Kad se oni svi nekim naučno-fantastičnim putem spoje šta se dobije? Kreator je imao ideju, ali ta ideja mi je samo smešna, pravi cirkuski kostim!

6.Aleksandra Mladenović


David: Još jedna koja se puno trudi..ali ne... Ne polazi joj za rukom... Ovo štras odelo koje je možda bilo trendi pre dve, tri ili četiri decenije na ispratnicama nikako ne. Naše pevačice imaju ozbiljan problem sa odabirom dizajnera i kreatora... Ja bih voleo da obučem beli mantil i budem doktor, ali ne ide, ne može svako ko ume da udene konac u iglu da bude kreator, naročito kada živi u nekom vremenu gde su se štras i skaj nosili... Ovo je onaj materijal damast čini mi se, koji se koristi za svečane stolnjake. Aleksandra, saberi se, angažuj nekog ko se razume!

7.Slađa Allegro


David: Niko ne nosi jednostavnost kao Slađa. Ona je rođena da bude jednostavna, a moćna. Moćnog glasa, moćnog izgleda, a jednostavnog modnog ukusa. Suknja je pomalo diskutabilna, međutim, materijal i boja su sasvim okej. Sandale su tu da razbiju monotoniju i super je model odabrala. Drži se ovakvih kombinacija!


(Nijedan komentar nema nameru da uvredi, omalovaži ili povredi pojedinca. O neželjenim reakcijama na komentare, posavetujte se sa ličnim stilistom, kreatorom ili krojačem. )

#ModnaPolicija