Modna Policija | Modna Policija: Pomahnitala Tina!

Izgleda da sam se ovog jutra probudio dobro raspoložen, samim tim, bio sam blag...

Modna Policija | Modna Policija: Pomahnitala Tina!
Čudno je što danas nisam pomenuo neke krojačice iz Malog Mokrog Luga kojima je vrhunac kreiranja inspirisanje AliExpress-om..Biće sledećeg puta!

Krećemo!

1. Sanja Veličković

David: Sanja izgleda poput prave zvezde! Ona je možda i jedina devojka koja svojom pojavom obara sa nogu u "Zvezdama Granda" . Ovo je čista eksecntričnost! Plavi sako, zebra kombinezon, sve upotpunjeno dobrim aksesoarima. Ovo je na granici kiča, međutim, Sanja je toliko pametna da nije dozvolila da ekstremno dobro postane ekstremno loše. Čista desetka! p.s..Ovo ne može da nosi svako, samim tim je i okej da se nekome ne svidi.

2. Emir Đulović

David: Emir je divan momak i umetnik! Ovako treba da izgleda većina muškaraca koji se bave javnim poslom.. Negovano, sređeno (ali ne preterano) i dobro obučeno. Kožna bajkerka je komad koji svakom muškarcu stoji i mislim da ovde izgleda odlično u kompletu sa braon rolkom, tamnim džinsom i ostalim dodacima.  Jednostavnost je ono što ide uz Emira, jer je sam po sebi muškarac kod kog modni stil i ne igra veliku ulogu, kod njega ipak najpre do izražaja dolazi talenat sve ostalo je samo pratnja.

3. Nikolina & Saša Kapor

David: Nikolina standardno dobro izgleda! Lepa..prelepa žena! Sa druge strane, Saša se puno transformisao kroz karijeru, ali nikada nije izgledao bolje. Svetski, baš tako izgledaju Nikolina i Saša ovde. Nisu uskladili kombinacije pa se ocrtava malo kič po kom smo svi sa ovih prostora prepoznatljivi, no, to je manje važno.

4. Tina Ivanović

David: Kada uđem na instagram Tine Ivanović, dosta me podseti na profil Britni Spirs, šta joj se dešava?! Nadam se da će se Tina probuditi i sve svoje prednosti iskoristi u svrhu poboljšanja stila i izgleda. Ovo je jako loše, baš loše... Kožni korset, pantalone i sve ostalo je promašeno. Kombinacija je dosta staromodna... Žena sa takvom karijerom i pesmama ne sme sebi da dozvoli ovu količinu neukusa, pritom, lepa je i zgodna, uvek bila...

5. Katarina Didanović

David: Kaća Didanović je vrlo atraktivna devojka, što se fizičkog izgleda tiče, poseduje sve što bi mnoge devojke želele. Kada je reč o kombinaciji - jednostavno, lepo i dobro! Sako haljina ističe liniju njenog tela, vitke noge i njenu visinu. Što se tiče obuće na pravi način upotpunila je jednostavnost sako haljine. Lepo!

6. Isidora Lukić

David: Inteligencija je temelj svega, naročito kada se radi o ljudima koji se ne probijaju kratkotrajnom popularnošću, već se probijaju i prave ime od sebe na pravi način, korak po korak. Volim Isidoru i njenu emisiju, ona je jedan od retkih voditelja i uopšteno urednika koji mogu da pričaju sa svima, a to ovu devojku najviše i izdvaja iz mase. Što se tiče kombinacije, streetstyle elegancija, ovi komadi se mogu nositi i preko dana, uveče, kada god, da je obula patike, to bi bila kežual varijanta, ona je čizmama sa štiklom ipak stvorila jednu elegantniju kombinaciju. Ovo je čini mi se delo Milice Kandić, ona ume i zna da skroji jednostavan a unikatan komad, kao što je i ova asimetrična bluza-tunika i sve to iznela ova lepa i pametna mlada dama.

7. Aleksandra Stojković

David: Mi fizički možemo da uporedimo Alex i onu nesrećnu Nevenu Božović, ali samo fizički. Za razliku od nje, Aleksandra je svoj aristokratski ten i lepotu iskoristila sa ukusom i to ne može da izgleda loše. Ova boja joj tako lepo stoji , sija i izgleda moćno na njoj. Sklona je tranformisanju i svaka dosadašnja transformacija (za koje znam) bile su fantastične. Aleksandra, bravo!

(Nijedan komentar nema nameru da uvredi, omalovaži ili povredi pojedinca. O neželjenim reakcijama na komentare, posavetujte se sa ličnim stilistom, kreatorom ili krojačem. )

#ModnaPolicija