Modna Policija | MC Stojan je prava zvezda!

Svake subote, pa tako i ove, #ModnaPolicija patrolira našom javnom scenom u nadi da će pronaći "modnog prestupnika" !

Modna Policija | MC Stojan je prava zvezda!


U nastavku saznajte ko je dobro, a ko je loše prošao...


1. Mc Stojan

David: Koliko god ga ljudi hejtovali,  za mene je Mc Stojan velika muška zvezda po svim parametrima! Prevashodno, jer poseduje sve što bi jedna trenutno aktuelna muzička zvezda posedovala. To je dobra muzika koja se sluša, odličan izgled, zanimljive i autentične odevne kombinacije i nema potrebu da se preterano pojavljuje u medijima, što je dovoljan znak da vredi. Kombinacije u oba poslednja spota bile su odlične. Ova "orange" kombinacija je sasvim okej i uklapa se savršeno u njegov već dobro poznati imidž. Sve pohvale za Stojana, meni je on jako kul lik!

2. Viki Miljković

David: Viki je od sjajne kese postala predstavnik ili hodajući bilbord za, na primer, koka-kolinu promociju reciklaže čepova... Puno puta se pokazalo da Viki ceni životnu sredinu, ekološki je osvešćena te često nosi materijale i komade kojih su se mnogi odrekli, jer Viki sve reciklira!
Šalu na stranu, Viki mi je vrlo inspirativna. Odlična frizura, njoj stoje šiške i rep, možda bi bolje izgledalo da je rep još malo podignut i pričvršćeniji za teme glave, biserna gumica za kosu - nikako ne!

3. Džidža

David: Ovo je čist kič! Njen stilista se potrudio da Džidža liči na Dorindu iz serije Kasandra, možda je to i bila tematika... Sve je pretrpano, nakit, marama, pantalone, čarape, cipele... Ima svega, a to na kraju, kao što možemo videti , izgleda loše! Srećan sam što je Džidža smanjila sa estetskim korekcijama, pa tako moram da priznam da nikada bolje nije izgledala.

4. Ivana Pavković

David: Ivana se puno trudi i to moram da pohvalim. Jedna je od pevačica koje se trude i prisutna je i to je odlično. Sa druge strane, malo moram ishejtovati stajling, a to je koncept same kombinacije. Čemu šorts i čarape? Tako se oblače turisti... Sandale, čarape, šorts i šulja... Zar ne? Komadi su odlični, ali kombinovani pogrešno. Ivana, lepa si, ali ovaj put si malko omašila sa kombinacijom!

5. Darko Lazić

David: Darko menja svoj imidž od "Srpskog Malume" do nekog na primer, gastarbajtera... Kombinacija je poprilično prosečna, pa Darku ovog puta neće biti oprošteno. Fizički se dosta promenio i sada izgleda odlično. Dok bih baš voleo da poradi na svom stilu, jer uz tako veliku zvezdu definitivno ide i dobar stajling, a sada ima takvu podlogu da može puno toga da iznese. 

#ModnaPolicija