Modna Policija | Kontrakulturna u ulozi modne policajke!

Jelena Nikolić u javnosti prepoznatljiva po pseudonimu "Kontrakulturna" danas će se po prvi put naći u rubrici "Modna Policija" !

Modna Policija | Kontrakulturna u ulozi modne policajke!


Jelenu prepoznajemo po savršenim odevnim kombinacijama, autentičnom izgledu, ali i stavovima koje često deli na društvenim mrežama i u medijima.
Gledamo je u emisiji "Netkulturno" koju vodi i uređuje na platformi Mondo. 

Danas je pred Jelenom i modnim kritičarom Davidom zadatak komentarisanje mladih i aktuelnih ljudi!

Krećemo!

1. Voyage


David: Divan momak. Mislim da mu oblačenje nije na prvom mestu, ali on uvek izgleda pristojno, korektno i uredno, što je za svaku pohvalu. Konkretna kombinacija nema greški, nakit je "apgrejdovao" ostale komade.

Jelena: Voyage je prelep momak, a njegov potencijal i u muzičkoj i u modnoj industriji sam odmah opazila.
Ova kombinacija, na prvi pogled sasvim obična mi je baš upotpunjena kapom. Volela bih da je i kapa bela. Ne volim unakrsno kombinovanje boja, to je prevaziđeno. Majica i patike, pantalone i kapa - samo bih se malo više opustila, ali ipak je on jedna devica u horoskopu - dosledan i po PS-u.

2. Tara


David: Tara je vrlo kreativna i nikada dosadna. Šiške joj stoje odlično, ali joj i nisu toliko potrebne. Model pantalona je odlično istakao noge. Nisam fan pliša, ali ovde ne izgleda uopšte loše. Bravo Tara.

Jelena: Tara ima svoj fazon. Ume da pretera, ali najmanje preteruje kada se oblači sama. Dosledna je sebi, zato mi na njoj i neke “not” kombinacije uspevaju. Ovo je dosta svedeno, ali je znatno više volim u patikama i širokim farmerkama.


3. Nucci


David: Igor je ultra moderan momak! Uspeh na muzičkoj sceni je neminovan uz takav stav, izgled i talenat.

Jelena: Nucci baš retko pogreši s' autfitima. Sve što oblači nekako uvek uokviri svojom harizmom.
Odabrao je crnu kombinaciju i belu majicu, slaba sam na to - to je evergreen pogodak. Primetno je da voli i aksesoare - kape, naočare, koji su njegova supermoć kod odevnih kombinacija.

4. Uki Q

David: Una nekada ume da pretera i njen stil mi nije nešto što ili razumem ili prihvatam, ali za snimanje spota je ovo i više nego zanimljivo. Zebra print je veoma aktuelan, ona ga je kombinovala drugačije od drugih i zato je čitava kombinacija odlična. Kikice u boji, šminka takođe na mestu. Sve je umirila crnim komadima ispod kaputa.

Jelena: Crna boja mi nikad nije passe.
Ne vidim najbolje kombinaciju, ali mi je idejno zabavna.
Varijanta drugačijeg i golden make upa uz ovo bi meni bila sjajna.
Zelene kikice i zelena senka nisu moj favorit. Uki Q je mlada, okej je da se pretera.

5. Sanela Black Panther


David: Sanela ima neki Senidah vajb, čak su i fizički slične. Odlično kombinovanje kožnih komada, veoma atraktivno i smelo. Posebno mi se dopadaju pantalone. 

Jelena: Sanela je u super fazonu. Nisam fan preterane upeglanosti, to me asocira na usiljenost u svemu drugom. Dobro joj stoji koža, pa mi ne smeta preterivanje kroz animal printove i S&M vibe. Jedini problem koji imam s' tim je da mi je često jako jeftino.
#ModnaPolicija #InstagramPolicija