Modna Policija i David Ćurčić: Da li Ljupka reklamira Spa centar?

Posle pauze, nastavljamo sa modnom policijom!

Modna Policija i David Ćurčić: Da li Ljupka reklamira Spa centar?

David Ćurčić danas komentariše poznate dame koje su svojim modnim izdanjima izazvale pozitivnu, ali i negativnu reakciju...

Krećemo!


1. Iva Grgurić

- Kao i uvek, Iva je na visini zadatka! Model haljine, kao i boja, savršen odabir za leto, sa druge strane, glamurozno, ali ne preterano, već baš onako kako treba. Iva se vodi onim zlatnim pravilom "manje je više" , dok se neki pretrpavaju detaljima i bespotrebno "kinđure" , njoj je dovoljna efektna haljina.

2. Dušica Grabović


- "Samo za društvo u ćošku..."
Dušica je odgovorila na temu "pečenjara na magistrali" , ovo je vrhunac stila za to . Bar joj mikrofon nije na kabl, tad bi već smešno postalo ozbiljno. Ne dopada mi se. Degutantno i staromodno, ali mislim da njenu publiku ne zanima njen stil. 

3. Elma Sinanović


- Jedna od najlepših žena naše estrade. Ne samo fizički, već u svakom smislu. Što se njenog stila tiče, Elma je neko ko nema određen modni pravac, ali nikada nije loše obučena. Ovo mi se jako dopada i smatram da ženi poput nje "leže" ove jednostavnije kombinacije. Crna boja joj odlično stoji, kao i komadi koje je ponela. Bravo. 

4. Senidah


- Mnogi će se složiti da je Senida nešto najoriginalnije što se desilo na regionalnoj muzičkoj sceni. Od muzike, izgleda, ponašanja, u svemu je originalna i karakteristična. Kombinacija animal printa sa krznom i svime ostalim je samo za najhrabrije. Ne bih mogao da zamislim nekog drugog u ovome, u tome i jeste Senidina moć.

5. Ljupka Stević

-Ljupka je vrlo ljupka, ali nikako da "ubode" dobro modno izdanje. Ovi parčići plastike su nešto što ne razumem, zašto nisu otišli u zaborav i zašto kreatori ovo još uvek izrađuju ?! Ljupka me ovako vlažna neodoljivo podseća na promoterku nekog wellness ili spa centra... Možda i jeste...

#modnapolicija