Modna Policija | David i Hana Olajić komentarišu poznate dame!

Našu današnju gošću na mestu modne policajke možemo okarakterisati kao originalnu, šarmantnu i prelepu damu.

Modna Policija | David i Hana Olajić komentarišu poznate dame!Hana Olajić jedan je od zapaženijih stilista na ovim prostorima i svoj stil, ali i umeće često prenosi na poznate ličnosti.

Danas je pred Davidom i Hanom zanimljiv spoj stilova i kombinacija poznatih dama!


U nastavku saznajte ko je pogodak, a ko promašaj...

Krećemo!

1. Senida Hajdarpašić


David: Senida je definitivno ličnost koja je kako svojom muzikom, svojim personalitijem, ali i svojim izgledom osvežila javnu scenu Balkana! Izgleda egzotično, autentično i uvek je korak ispred svih. "Ponorelii" i ona su fantastičan tim, siguran sam da ovo nije poslednji put da nas Senida ostavlja bez daha, ali ovu kombinaciju i čitav spot za pesmu "Dođi" dugo ćemo gledati i slušati sa ponovnim oduševljenjem!

Hana: Senida je vrlo specifična, posebna i prepoznatljiva po svojoj boji glasa i stilu. Spaja nespojivo, a to je ono što ja volim i čime se vodim u svom radu. Ova odevna kombinacija mi se mnogo svidja, od naizgled nespojivih odevnih komada i detalja dobili smo fantastičan sklop i nešto što po mom mišljenju može da se nosi i preko dana na kafi sa prijateljicom. Fenomenalno.

2. Elena Kitić


David: Originalna mlada dama. Elena od početka impresionira svojim stilom i puno se menjala i puno toga je već pokazala, a verujem da ovo nije kraj u njenim transformacijama. Ovaj fazon nije nešto što ja lično volim, ali uz Elenu ovo definitivno ide. Sama zamisao je originalna i definitivno ima neki retro underground vajb... Frizura je fantastična, kao i šminka.

Hana: Elena je devojka koja ima svoj stil po kom je prepoznatiljiva i to mi se mnogo svidja, ali ova kombinacija je totalni promašaj. Garderoba visi na njoj bez forme i oblika kao kad nabacate par stvari na ofinger i ostavite tako da stoji. Deluje mi kao da je žurila negde pa je navukla na sebe prvo što je izvadila iz ormana. Ima mnogo boljih izdanja od ovog. Bez ljutnje.

3. Vanja Mijatović


David: Vanju gotivim i ona je neko ko zaslužuje mnogo više pažnje. Kada je reč o ovoj kombinaciji, za spot je sasvim OK igrati se. Vatreno crvena boja nije često Vanjin izbor ali bi mogla češće da je nosi! Za čitav spot, pesmu, kao i fantastične kombinacije Stefana Orlića, čista desetka!

Hana: Vanja je neko koga poznajem privatno, ali to ne znači da ima protekciju! Ona je devojka koja zna šta hoće, neko ko ne prati slepo modne trendove već nosi isključivo ono što joj dobro stoji , a ja je izuzetno cenim zbog toga jer je to vrlo retko danas. Jako se lepo oseća u tome što nosi-što se i vidi a to je vrlo važno, pritom to sve izgleda jako moderno, urbano, lepo i drugačije.Ova kombinacija je iz njenog novog spota, scenska je, odgovara prilici u kojoj je nosi tako da za Vanju sve pohvale. 

4. Marta Savić


David: Kao mali sam jako voleo Martu, dan danas je tako, uvek je delovala moćno i glamurozno... Takođe, uvek je bila prelepa! Crna je definitivno njena boja i ma koliko je ljudi izbegavali , crna boja je simbol elegancije. Odličan izbor dodataka u vidu obuće i pojasa koji su na pravi način razbili crne komade.

Hana: Davide, prilično si me iznenadio ovom Martinom fotografijom, pošto sam očekivala sve samo ne svedenu kombinaciju. Mnogo mi se svidja u ovom izdanju, njena lepota je došla do izražaja i odelo joj fenomenalno stoji!

5. Tanja Anđelković


David: Tanja zaisugurno nije tipični predstavnik svoje branše, budući da mnogi radio voditelji ne izgledaju poput nje, niti se bave modom koliko se bavi ona. Ovde mi se posebno dopadaju čizme, dok bih se odlučio za drugačiji pojas, ovaj za koji se ona opredelila pomalo odskače od dezenirane haljine! Tanja je jako lepa i negovana žena, te ne mogu puno zameriti.

Hana: Lepa i zgodna žena. 
Dobra odevna kombinacija za svaki dan koja bi bila prilično dosadna i vidjena 1000 puta da nije uklopljena sa ovom bojom čizama. Ovako nemam zamerku, bravo za Tanju.

Pročitajte i:

Instagram Policija | Milica i David komentarišu dame sa instagrama!