Modna Policija | Barbi Afrika: Furam svoj stil čak i kada me okolina ne podržava

Poznata influenserka Barbi Afrika sa modnim urednikom Davidom komentariše odevne kombinacije.

 Modna Policija | Barbi Afrika: Furam svoj stil čak i kada me okolina ne podržava

Iz godine u godinu ne menjaju se samo trendovi, potrebe, već i generacije. Nove generacije, novi talasi, nove energije.
Početkom godine na virtuelnom nebu pojavila se još jedna društvena mreža "Tik-Tok" , siguran sam da ste čuli za ovu multimedijalnu mrežu... Ako ste od onih koji jesu, onda sigurno znate i Barbaru Milenković, poznatiju kao "Barbi Afrika" !

Barbara je devojka koja je svojim prisustvom na društvenim mrežama skrenula ogromnu pažnju korisnika pomenutih mreža. Barbi važi za istrajnu devojku, autentičnog imidža, a sigurno je prepoznajete i po talentu za ples...

Trudi se da utiče pozitivno na svoje pratioce, među kojima je veliki broj tinejdžera, koliko je teško uticati pozitivno na njih, budući da je mnogo idola koji negativno utiču na svoje fanove ?

-Generalno meni nije teško jer se uvek fokusiram samo na pozitivan sadržaj kako u svom životu, tako i naravno u onome što delim sa njima. Svesna sam da je uticaj nas influensera mnogo veći nego što možemo i da zamislimo i uvek pre nego što bilo šta objavim razmislim kako bi to uticalo na mene iz tog perioda 8-12godina, koliko ima većina devojčica koje me prate. Iz tog razloga trudim se da sadržaj bude zabavan, da ih nasmeje, ali i bude edukativan kako bi im pomogla oko većine nedoumica sa kojima mogu da se susretnu u tom periodu.

Barbi ima i poruku kako za naše čitaoce, tako i svoje pratioce na društvenim mrežama:

Moj savet je da uvek prate svoj stil, čak i kada se on ne uklapa u ukuse ljudi u okruženju jer smatram da je svako od nas poseban i treba sebe da izrazi i garderobom, kao i svojim stavovima koji mnogo puta neće dobiti potvrdu okoline. To naravno ne znači da ne treba poslušati dobronamerne savete, ali naravno da krajnji sud o onome što nam se sviđa ili ne treba da damo isključivo mi. Ne treba nositi nešto samo zato što je moderno, već svako treba dodati i neki svoj lični pečat koji će nas izdvojiti iz mase.


Krećemo!


1. Teodora Tara

Barbi: Prelepa devojka koja svakoj kombinaciji daje lični pečat što je definitivno izdvaja iz mase i čini posebnom. Ova kombinacija je vrlo zahtevna i ovo definitivno ne bi mogao svako da iznese, a ona je uspela ne samo da iznese nego sam sigurna da će mnogi poželeti da obuku istu kombinaciju i naprave iste slike i to je ono što je ona - nepredvidiva, prelepa i prezgodna, devojka sa stilom, umetnica koja donosi novi trend.

David: Tara je neko ko me oduševljava kao ličnost, umetnik i svakako stilom koji je za ove prostore i njenu generaciju nesvakidašnji. Ova kombinacija je definitivno obeležila spot za pesmu "Fotke", podseća me na neke alternativne francuske dizajnere i to je dobro, dopada mi se što Tara igra na alternativu iako je veoma aktuelna kod nje ta umetnička crta dolazi do izražaja. Moram pohvaliti i Andreju Đoković i Milicu Cenerić, koje su se puno potrudile. Bravo.

2. Nucci

Barbi: Fenomenalna, vrlo upadljiva kombinacija koja svakako skreće pažnju ali koju Igor može da iznese kako izgledom tako i svojim stavom. Boje za koje se odlučio se uklapaju u pozadinu, ali se bez obzira on nije utopio već mi se čini da je to još vise dodalo da sama kombinacija dođe do izražaja a opet da sve bude harmonično. Njegov stil mi se posebno sviđa i vidim da je vodio računa o svakom detalju a utisak je sigurno još jači od onog koji je očekivao. Sve pohvale, izuzetna kombinacija.

David: Igor je jedan od retkih muzičara koji se trudi oko svog imidža. Njegov stil nije nešto što ja volim i konzumiram, ali je ovaj retro sport vibe koji fura odličan za njega i super ide uz njegovu ličnost, muziku... Boje koje nosi su se odlično uklopljene i definitivno je da Igor nije samo puki sledbenik mode ili trenda, već ume da se sredi u skladu sa sobom i svojim afinitietima. Jakna je odlična.

3. Katarina Bogićević

Barbi: Kombinacija iz spota je pun pogodak, da se izrazim žargonski “kida” pesma i spot tako “kida” i sama kombinacija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim i može doprineti da pesma postane hit koji može parirati spotovima sa MTV-a. Videla sam je u brojnim kombinacijama i kao izuzetna glumica i ovaj put je potvrdila da može sve da iznese i da joj svaka uloga pristaje i svaka kombinacija savršeno stoji, a opet joj daje lični pečat. Sve pohvale za Katarinu koja je celokupan autfit savršeno upakovala što je za javnu scenu izuzetno važno i čime potvrđuje da apsolutno zaslužuje mesto koje joj pripada.

David: Ja volim kič i tim pravcem se mogu igrati samo pravi znalci i profesionalci, stajling je radio dragi Lazar Ilić. Kada je reč o Kejt, nemam puno da pričam, jer bi sve što bih rekao zvučalo pristrasno. Veliki sam fan svoje godišnjakinje i ja sam siguran u velike uspehe koji joj slede. Pesma "Cure sa Balkana" je nešto što je trebalo da se desi na našoj muzičkoj sceni. Ovo je daleko od Katarininog stila, ali ona je veoma zahvalna za promene imidža i transformacije joj "leže" ...

4. Andrija Jo

Barbi: Moj dragi kolega koji je osvojio brojna srca kako svojim izgledom,stilom tako i svojim fenomenalnim videima. Izuzetno zgodan momak kome svaka kombinacija stoji fenomenalno ali verujem da se ženskom delu publike posebno sviđa ova roze kombinacija jer je većini devojčica to omiljena boja još kada je na njenom omiljenom jutjuberu i kada ovako dobro stoji onda je to potpuni paket. Takođe sve pohvale za kikice koje mu odlično stoje i savršeno se uklapaju uz odevnu kombinaciju. Ništa ja ovde ne bih ni dodala ni oduzela, a sigurna sam da delim mišljenje većine.

David: Isprva nisam prepoznao Andriju... Andrija je sklon promenama i transformacijama, ovde je akcenat na frizuri i bojama koje nosi... Muškarac u roze boji..siguran sam da je bilo takvih komentara, od mene takve konzervativne komentare neće dobiti. Ovo je super, kežual, ali ja volim i kada su kežual izdanja primetna i upečatljiva , što i jeste svrha mode, biti primećen... Bilo da ideš do prodavnice, crveni tepih, snimanje... Uvek je važno biti primećen. Andrija u tome prednjači i bravo za istrajnost.

5. Nađa Stanojević

Barbi: Prelepa Nađa tako dominantno deluje u ovoj kombinaciji za koju bih se i ja definitivno odlučila. Kombinaciju koja može da se izabere kako za dnevnu šetnju, tako i za večernji izlazak, Nađa je iznela kao da je upravo zakoračila na modnu pistu. Nađa mi na ovoj slici deluje kao neka svetska zvezda koju je u prolazu uhvatio objektiv paparazza , a koja je još jednom pokazala da uvek izgleda savršeno i pleni svojom prirodnom lepotom.

David: Divna Nađa... Svako njeno izdanje i svaka njena fotografija je nešto mnogo više od samo fotografije i kombinacije... Ovde je sve super, basic ali sa odličnim komadima. Ovde je akcenat na Nađi i njenoj harizmi kojom pleni...


#InstagramPolicija

#ModnaPolicija

Pročitajte i: MODNA POLICIJA: Modni sud Jovane Jeremić: Ceca u nikada boljem izdanju!