MARIJA LAKIĆ: Covid-19 i moda za JUL

Da li je Covid-19 uticao na naše modne inspiracije i šta sad?

MARIJA LAKIĆ: Covid-19 i moda za JUL

Definitivno da je situacija izazvana virusom Covid - 19 dosta uticala na modne pravce. Kako na događaje, tako i na samu kupovinu. Mišljenja sam da žene imaju mnogo manje želje i volje za kupovinom, što se dalo očekivati. Ne znamo koje trendove da pratimo kada nismo još izašli iz problema zvanog korona!

Evo, dok sedim u kući zaražena istim virusom, vreme je za julski modni predlog.

BOHEMIAN DUGA HALJINA

Uvek i zauvek! Zašto? Zato što je boho moda jedan od stilova gde pokazujete svoju moć i stil, na suptilan način otkrivate da ste drugačiji i zračite pozitivnom energijom. Veliki sam fan boho komada. Boho košulja, boho haljina, boho pantalone... Kako god. Mene takav stil odvede do Maroka i usput popravi raspoloženje.

Dozvolite sebi da imate bar jedan boho komad kada želite da budete primećene!


NEZAOBILAZNI CVETNI DEZENI
Kada kažemo leto, mislimo na cvetne dezene, neon i jakre boje. Ipak je leto! Uvek glasam za cvetnu haljinu, a moj izbor je haljina moje modne savetnice Marije Canji. Dovoljno je zakopčana, a dovoljno kratka. Onako, suptilno zavodljiva.
Plava boja je i te kako nosiva u kombinaciji sa braon i roze bojom. Moje boje!
Ukoliko vam se dopada ovakav oblik i dezen haljine, preporučujem. Kada je u pitanju cvetni dezen, sandale bi trebalo da budu neuopadljive i jednostavne.

SJAJNI KOMADI
Zlatna haljina se uspešno provlači od prolećnog trenda do letnjeg. Zlatna boja moćno zadržava svoje prvo mesto u trendu. Nekada je važila kao pravi odabir za glamurozne događaje, a sada je odraz seksipila i moći.

KOMBINEZON, I TO DENIM
Ovaj outfit je jedan od mojih omiljenih od početka mog rada na blogu. Komad koji je neviđen. Volim takve komade. Drugačije i samim tim se i ja osećam tako. Nikada nisam volela da se uklopim i utonem sa okolinom. Moda je ljubav, moda je mašta. I naravno, to najbolje prenosi ponovo Marija Canji.

BELO KAO SPAS
Već ste upoznati sa tim da kada ne znam šta da obučem, ja odaberem belu boju. Moja omiljena dva letnja komada su bela letnja jakna i bela oversize košulja. Oba komada su nepogrešiva kada želite brzo spremanje, a imate malo vremena. Uvek ostane nekako autentično i moderno. Bela boja je uvek trend tokom cele godine. Zavirite u garderobere i vadite svoje bele komade!
Uz belu oversize košulju možete super kombinovati kožnu traku na vezivanje oko struka sa belim patikama ili ravne sandale.
Za mene je bela košulja ipak prava košulja, kako za žene tako i za muškarce!

Drage moje dame, otvorite svoje garderobere i ponovo ponesite svoje outfite iz prethodne sezone. Kao što već znate, moda je igra!

Do narednog čitanja, budite vesele i hrabre.

Marija Lakić, modna blogerka

Odabrano za vas: FERNANDO BERNARDO, MODNI KREATOR: "Većina Srpkinja šeta ulicama kao modnom pistom."

Lektorka: Dragana Dimitrijević