KATRIEL blog: Ko je osoba u ogledalu?

Gost: @tvoja_ljubica

KATRIEL blog: Ko je osoba u ogledalu?

Odavno ne čitam citate već zaključke donosim sama kroz svoje životno iskustvo, pročitano štivo ili pukim posmatranjem okruženja i situacija. Međutim u poslednjih par meseci nisam mogla da ne primetim nju koja kao da me posmatra ili jos intrigantnije, oseća.

Ne mogavši više da kontrolišem svoju radoznalost, upitala sam je „Ko je Ljubica?

Hajde prvo malo da pričamo, mislim da ćemo zajedno di do odgovora..

Ali svakako za početak bih rekla da je Ljubica ona koja vraća reči onome što je u njoj izazvalo emociju u trenutkuduši, srcu, ljubavi, čoveku….

Sloboda izrazaHm da li smo slobodni samo onda kada smo sakriveni iza svog alter ega i profila. Da li nam je potrebna hrabrost da izađemo iz tih društveno prihvatljivih okvira. Da, pomišljam, ako ja želim da je vidim, sigurno da postoji još nekolicina koja deli moje mišljenje.

Odgovaram joj polu provokativno –“Da li je ona slobodna

 Ljubicina misao je potpuno slobodna. Zato je i teško pretpostaviti da je odgonetka tajne, možda, skrivena upravo u tome, što je ona i žena i čovek i devojčica i ona koja voli čitavim svojim bićem.

Lepota i čar Ljubice skrivena je unutar samih redova, izmedju slogova i slovainspirisana posebnom ljubavlju, koja dolazi iznutra iz neke druge dimenzije, toliko bliske a toliko razlicite od one u kojoj zivimo."

Žena, čovek i devojčicaUvek sam mislila da imam krizu identiteta i da ne mogu da se odlučim ko sam. Pročitam kod njeko je osoba u ogledalu? Hm, pa ljubica sam zapravo ja! Uf sada vec postajem zbunjena. Moram ovo sebi potvrditi.

Reci mi nešto više o sebi, kako na primer izgleda Ljubicin dan?"

Kao i dan svake od nas... Osim petnaestak minuta ujutro koje posvetim sebi, ostalo je jurnjava od ranog jutra... Posao, sastanci, klinci, kuća.. Vrlo često osetim da mi u toj jurnjavi za egzustencijom preti da izgubim sebe... U svemu tome se ogleda najdublji smisao Ljubice! Ona mi pomaže da preživim! Da prođem kroz teške trenutke iosvestim lepotu ljubavi i jednostavnosti..

Jednostavnost u kontekstu lakoćispoljavanja svrsishodnosti svog bića i smisla. Da… Možda je to jedini i pravi odgovor ako uopšte postoji ili ga tražimo čitavog života.

Inspiracija…. Ljubice da li imas odgovor? Ja ga konstantno trazim u sebi J

Pa i ja isto, ali generalno najveća inspiracija mi je ljubav definitivno... Prava, istinska dečija ljubav koja dnosi radosti spokojstvo. Jedino takva bezuslovna ljubav nas čini slobodnim i inspiriše da svakog dana budemo bolji

Takođe me inspirišu divni ljudi, lepe stvari i naravno kao isvaku ženu nakit.. 

Obožavam Katriel i više od tri godine isključivo nosim samo taj brend što se tiče nakita, a da budem iskrena obožavam i da napišem nešto za Katriel, jer energija koju taj nakit daje neiscrpan izvor inspiracije.

“#beleškaotebi zašto?”

Moje reči su posvećene svima dobrim i nežnim dušama….

Smatram da se svako od nas pronalazi bar u nekom od mojih tekstova i nadam se da će ljubica mnogima u nekomtrenutku doneti bar mrvicu srece, pa je upravo zbog toga, beleška o tebi, beleška o svima nama.”

Sad već dobijam želju da je zagrlim ali onda se samo nasmejem..

Posle par sekundi ipak me ne popušta želja da je upoznamMožda je to prečica do potpunog upoznavanja sebe…. Jkako je to zanimljivo!  

Znas kako Lela, smatram da nečiju ličnost možeš upoznati čitajući šta ona piše, tako da se nas dve već odavno poznajemo.. 

A uskoro ćemo se nadam se i videti... Na promociji prve knjige

Gost: @tvoja_ljubica