Instagram Policija | Luka Marković i David Ćurčić ocenjuju

Luka Marković u ulozi instagram policajca!

Instagram Policija | Luka Marković i David Ćurčić ocenjuju

Danas se po prvi put u rubrici #InstagramPolicija u ulozi sudije pored Davida našao još jedan momak i to Luka Marković!
Luku prepoznajemo po zanimljivim kombinacijama i skupim komadima u garderoberu. Važi za jednog od voljenijih ljudi na instagramu...


..a kako Luka prepoznaje ljude sa stilom?

- Stvarno mi je teško da odgovorim na ovo pitanje jer kao što svi znamo skoro svaka osoba ima svoj i neki drugačiji stil. Mogu da vam kažem samo to da svaki put kada pored mene prođe neka po mom skromnom mišljenju srednje i dobro stilizovana osoba ja to uvjek primjetim, osjetim i prokomentarišem sa osobom koja je trenutno pored mene.

Dok na pitanje koliko znači Davidov projekat #InstagramPolicija njegovim "instagram kolegama" i njemu, odgovara:

- Postojanje rubrike #InstagramPolicija znači poprilično puno za nas koji se u neku ruku bavimo sa instagramom. Kroz modnu kritiku, vi svima dajete neku besplatnu reklamu i sa tim pomažete rastu profila svih nas.

Krećemo!

1. Lidija Ljubisavljević


Luka: Mogu da kažem da mi se ova kombinacija mnogo sviđa, takođe bih rekao da je ovo primjer jedne predivne dnevne kombinacije.

David: U poslednje vreme je aktuelno kombinovanje ovih dugih čizmi sa šortsevima, iako mi je to malo čudno, na Lidiji izgleda odlično. Ona je neko ko se puno trudi oko svog vizuelnog identiteta i to se mora primetiti i pohvaliti. Ona je lepa devojka i smatram da njen fizički izgled dosta doprinosi svakoj njenoj kombinaciji.

2. Marija Tonić


Luka: Po mom mišljenju je ovaj outfit skroz ok, ali je nešto što je več viđeno i iznošeno. Pored toga što je outfit več viđen, jedina stvar koju bih promjenio su salonke sa debelom štiklom. Bilo bi bolje kad bi obula neke sa tankom štiklom.

David: Slažem se da su ova "a la Balmain" odela viđena na dosta devojaka, međutim, ja sam neko ko obraća pažnju i na fizički izgled, stav, energiju, fotogeničnost... Marija  je veoma atraktivna, toliko je atraktivna, da mi čak i nije važno šta nosi, odelo je super (by the way), a to da je puno puta viđeno na drugima, ne znači da ne sme da se nosi... Bolje bi se uklopile klasične salonke, sa tankom štiklom...
Toni, you are the boss! 

3. Marija Rosić


Luka: Ova haljina sa ovim čizmama izgleda stvarno predivno i baš mi je žao da je uz tu kombinaciju upotrijebila ovu narandžastu ruksak torbu koja mi je baš pokvarila cjelokupan utisak.

David: Marija ima super kombinacije i ova je jedna od boljih, volim zebra print i ona je definitivno odabrala kako dobar dezen, tako i dobar model haljine, savršeno se uklopila uz čizme, dok mi je torba okej, ali možda odskače više nego što je sama zamisao možda bila. Sve pohvale i za Marijin izgled, ona je mlada mama, koja pored svih obaveza postiže i da izgleda besprekorno.

4. Verica Stojanova


Luka: Ovaj outfit je nešto što definitvno nije po mom ukusu, ali svejedno mogu da kažem da izgleda dobro. Nešto što mi se baš ne sviđa je ovaj kaiš i to bi jedino promjenio jer cjelokupna kombinacija izgleda baš onako fino i casual. Isto tako mi se sviđa što je dodala komade u crvenoj boji sa kojima je podigla cijeli outfit.

David: Verica je veoma originalna devojka! Moram priznati da iako nisam fan ovakvih kombinacija, ova je odlična! Možda bih promenio pojas, dok su košulja, džins i džemper odlično odabrani, uz dodatak beretke i naočara. Fantastično i veoma originalno!

5. Andjela Stanković


Luka: Anđela se je ovdje obukla baš fino. Kod njene kombinacije mi se baš ne sviđa ova bluza ispod kaputa i isto tako mislim da bi outfit bio bolji kad bi obukla neke druge jeans hlače koje nisu poderane i koje su u nekoj drugoj boji Jeans-a. Ja Andjelu pratim već neko vrijeme i stvarno mogu da kažem da se djevojka trudi oko svog Instagram profila.

David: Kombinacije sa trenč mantilima su mi uvek pun pogodak, naročito kada su svi komadi i detalji odabrani tako da izgledaju odlično u celosti. Anđela je veoma lepa devojka, nisam siguran koliko ima godina, pa ću reći i mladolika, poput tinejdžerke. Veliki plus kako za frizuru, tako i za samu kosu vidi se da je negovana. Čista desetka za Anđelu!

6. Josipa-Katarina Lavrić


Luka: Ja Josipu pratim već poprilično dugo i mogu da kažem da mi se baš sviđa kako se oblači. Šta se tiče ove odjevne kombinacije mogu da kažem da sve skupa izgleda poprilično dobro, samo što bi ja promjenio hlače za neke malo uže.

David: Ovo je jedno od najboljih Josipinih izdanja. Odličan blejzer, odlične farmerice, dobra torba, dobro odabrana obuća. Sve je super. Blejzer je definitivno pobedio ovde.

Pročitajte i: Instagram Policija | Bojana Rmandić x David Ćurčić