Instagram Policija | Komentarišemo dame sa instagrama!

David Ćurčić ponovo komentariše dame sa instagrama!

Instagram Policija |  Komentarišemo dame sa instagrama!
Leto počinje, a sa njim su se i dame na instagramu aktivirale po pitanju savršenih letnjih kombinacija.

Krećemo!


1. Najdrugačija


- Najveća šteta je što ova žena nema mnogo više pažnje na instagramu! Ne znam zašto je to tako, jer ona definitivno može naučiti sve ove "Zara modne gurue" modom i šta u suštini moda i znači. Kombinezon perfektan, detalji kao i uvek na mestu. Kombinaciju ciklama i narandžaste boje retko ko može nositi a da ne pogreši.  Bravo Maro! 

2. VekiCarica


- Vesna je neko ko se bavi modom, što se i vidi u njenim kombinacijama. Ta jednostavnost detalja, boja, krojeva, kroz nju se najviše i vidi koliko neko ume, ili ne ume da se obuče. Vesna izgleda savršeno, u svom je fazonu i meni je ovo jedna prelepa (pred)letnja kombinacija. 

3. Milica Malešević


- Pa dobro, Milica je neko ko spada na listu standardno dobro obučenih žena. Jednostavno, možda i previše jednostavno. Međutim, Milica je lepa žena, zgodna i mahom svi komadi lepo stoje i izgledaju na njoj. 

4. Monika Ročenović


- Nije teško biti dobro obučen na moru ili plaži. Bela boja je najlepša boja koju možete poneti u ovom periodu godine, ističe preplanuli ten, lepo se slaže sa prirodnom pozadinom. Detalji u vidu nakita, marame i naočara savršeno su se uklopili i kombinaciju dodatno modernizovali. 

5. Anđela Ćurčić


- Anđela može da iskopira bilo koga, ali nažalost, nju retko ko može. Retko ko bi umeo da iznese ono što ona iskombinuje. Pomalo ludo i čudno, ali nikada loše. Hrabar i upečatljiv, tako bih opisao njen stil! 

6. Jovana Jovanović


- Jovana se dosta transformiše i to mi se posebno dopada kod nje. Daleko od toga da je ovo njeno najbolje izdanje, ali je bez greške u svakom slučaju. Lepa, zgodna i harizmatična žena!