Instagram Policija | Anastasija Vukčević u ulozi "instagram policajke" !

Kao i svakog četvrtka i ovog idemo zajedno da patroliramo društvenom mrežom instagram!

Instagram Policija |   Anastasija Vukčević u ulozi "instagram policajke" !

U današnjoj "instagram policiji" gost je Anastasija Vukčević, važi za jednu od najlepših devojaka Crne Gore, a svoju lepotu nekolicinu puta pokazala je kroz rad na mnogim modnim dešavanjima u Crnoj Gori, ali i svetu!


Pored posla modela, Anastasija uspešno vodi svoj modni studio "LavLuxe" koji oblači mnoge dame u Crnoj Gori!

David i Anastasija danas su udruženim snagama komentarisali predivne žene iz Srbije i regiona, a možda baš među njima pronađete inspiraciju za sopstveni stil!

Krećemo!

1. Anđela Kulaš


David: Ne znam za Anastasiju, ali meni je ovo brutalno dobro. Ovo su kombinacije u kojima se može videti mnogo, iako su u pitanju jednostavni komadi, na Anđeli ovo sve izgleda moćno, kao i ona sama. Svaki komad efektan, od garderobe, do aksesoara, odlično ukombinovano u celinu. Bravo Anđela!

Anastasija: Anđeli, kao i svim djevojkama sam prošla po profilu da steknem bolji dojam o osobi i stilu. Anđela kao da nema konkretan stil već miješa sve što misli da je pogodno za fotku i dobro joj ide, ovaj neki casual stil joj, mislim, najbolje odgovara a boje baš idu uz boju kose i ten.
Bež sako nikada neće izaći iz mode.
Savjet je da njeguje kosu jer je i to dio stila takođe.

2. Diana Lović


David: Kod Diane mi se dopada što voli da se igra raznim stilovima, iako voli najuniformisaniji brend "Zaru" , ona nije klasičan uniorfmisani "Zara" influenser, već ume da se igra i to je super. Diana je ovde u ulozi vesnika proleća i ja se nadam da će proleće biti isto ovako lepo kao i kombinacija koju je osmislila.

Anastasija: Prirodna ljepotica Dijana se definitivno vidno trudi da prati svijetske trendove i uspjeva joj, na fotografiji nosi novi set iz Zarine kolekcije i Guess torbicu koja ide uz isti. Nemam zamjerku za ovu kombinaciju jer je komplet sam za sebe wow i uz njega suptilne salonkice i istobojnu beretku. Sve je na svom mjestu osim poze, nikako joj ne ističe figuru koja je, vidim zavidna.

3. Kristina Đorđević


David: Slažem se u vezi obuće sa Anastasijom, međutim, meni Kristina izgleda tako seksi ovde! Svetski i jedinstveno. Kristy je egzotična brineta i mislim da joj lepote, seksipila i atraktivnosti ne manjka. Može to puno bolje, ali ovde i nemam neke zamerke.

Anastasija: Komplet sako i suknja u kombinaciji sa elegantnom košuljom su pun pogodak kako za poslovan izgled tako i za dnevnu dominaciju po gradu. Međutim neke stvari jednostavno ne mogu zajedno kao što je dug rukav i gole noge sa otvorenim prstima. Gore zima-dolje ljeto, a i štikle koje su se pomalo staromodne. Skrenula bih pažnju na ten takođe.

4. Maja Stojicevic


David: Jedno od retkih sportsko-ležernih izdanja koje mi se dopada. Maja je vešto odabrala komade i upakovala u jednu svedenu i jednostavnu kombinaciju i to na njoj izgleda super. Maja je lepa i zgodna, i mislim da ubuduće treba dodatno da se poigrava sa stilovima u potrazi za onim koji će joj još bolje ležati od ovog sportskog.

Anastasija: Maja se za ovaj outfit nije htjela puno isticati. Ovo su neke svakodnevne kombinacije sa kojima slabo ima greške. Ležerno, udobno, karantinski. Donji dio trenerke trebao bi biti nekako deblji, moćniji, ovako je previše kućna varijanta.

5. Milica Midžović


David: Zanimljivo... Milica ima raznolika izdanja, ali se većina njih svodi na eleganciju, kao i ovde, bez obzira na kratku suknju ovo jeste jedno elegantno izdanje. Dopada mi se kako je crnu boju razbila sa ovim čizmama. Takođe prelepa žena, sa prelepom kosom!

Anastasija: Prema Milicinom profilu, shvatila sam da je elegancija njena jača strana ali na ovom outfitu je odlučila malo da zakomplikuje stvari, elegantno i suptilno seksi je lijepo ukombinovala osim ove “foraške” majice sa likom Mona Lise. Mislim da je neko starije pravilo da se ne kombinuju glatka i prevrnuta koža mada je Milica prkosila  tom pravilu pa je toj kombinaciji dodala još i pamuk.
Ne možemo da ne primjetimo kaput na jednoj stolici i neki zgrtljanac na drugoj, moramo misliti na sve.