CASE STUDY CLUB - Takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja High School Case Competition

Case Study Club je najveća studentska menadžment konsalting organizacija u Jugoistočnoj Evropi, poznata po uspesima svojih članova na lokalnim, regionalnim i svetskim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja. Case Study Club prepoznaje mlade lidere, povezuje ih i razvija tako da međusobno stiču multidisciplinarna iskustva iz prakse. Misija kluba je da talentovani studenti kroz edukaciju, takmičenja i projekte steknu praktična znanja i kompetencije koji će im omogućiti prepoznatljivost na tržištu rada.

CASE STUDY CLUB - Takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja High School Case Competition

U periodu od 1. do 12. decembra, u online formatu održaće se High School Case Competiton, takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja namenjeno srednjoškolcima. Iza ovog projekta, u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, stoji najveća sudentska menadžment konsalting organizacija u regionu, Case Study Club.

High School Case Competition se po prvi put ove godine širi po celoj Srbiji. Više od 300 srednjoškolaca iz cele Srbije, podeljeni u timove, imaće priliku da rešavaju realan poslovni problem, zadat od strane kompanije koja podržava projekat. Svečano otvaranje projekta i predstavljanje studije slučaja održaće se 1. decembra, nakon čega će uslediti radionice edukativnog karaktera, gde će učesnici steći znanja i veštine potrebne za rešavanje zadatog problema. Svoje ideje i rešenja prezentovaće 8. decembra pred stručnim žirijem, a timovi koji se budu plasirali u finale imaće mogućnost konsultacija sa mentorima kako bi unapredili dalji rad. Finalno izlaganje najboljih timova i proglašenje pobednika održaće se 12. decembra. Ove godine zbog situacije sa pandemijom, celo takmičenje će se održati online.

Cilj takmičenja je da se učenicima srednjih škola približi koncept poslovanja, donošenja odluka i rešavanja problema kroz primer iz prakse. Tom prilikom steći će veštine korisne za budućnost, primenljive u svim sferama poslovanja, kao i mnoga poznanstva. Studentska organizacija Case Study Club poznata je po uspesima svojih članova na lokalnim, regionalnim i svetskim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja, a kroz projekat High School Case Competiton omogućava i srednjoškolcima da se u tome oprobaju.

Partner ovogodišnjeg takmičenja je kompanija Jaffa sa brendom Toto.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i naprave svoje prve korake u svetu biznisa!

Više informacija, kao i prijavu za takmičenje možete pronaći na našim stranicama na Facebook-u (High School Case Competition) i Instagram-u (@highschoolcasecompetition), kao i na zvaničnom sajtu Case Study Club-a (www.casestudyclub.org).
                                                                      Jelena Spasić

Koordinator tima za marketing i odnose s javnošću

High School Case Competition

Tel. +381 69 305 5388
jelenaspasic18@gmail.com